Ajax A1 vecht zich langs Celtic A1

De eerste helft begon goed voor Ajax A1. Queensy Menig werd veelvuldig in stelling gebracht en was een luis in de pels van de Celtic verdediging. Menig wist echter geen groot gevaar te stichten en echte kansen bleven uit. De Schotten wisten ook geen potten te breken: de eerste twintig minuten waren op voetbalgebied voor Ajax. Qua zang hadden de Schotten de overhand. De meegereisde supporters bleven de hele wedstrijd lang zingen, het hele Celtic-repertoire passeerde de revue.Na twintig minuten voetballen begon Celtic ook steeds gevaarlijker te worden en stond de Ajax-verdediging teveel toe. Ajax creëerde weinig in deze fase en liet Celtic in de wedstrijd komen. De Schotten counterden er lustig op los. Ajax-keeper Mous stond goed op te letten en redde meerdere malen op inzetten van Celtic-aanvallers Joseph Thomson en Paul McMullan.In de 28ste minuut had Mous voor het eerst geen antwoord op een aanval van Celtic. Thomson scoorde op aangeven van Paul McMullan: 0-1. Na het tegendoelpunt probeerde Ajax zich te herpakken, maar keer op keer counterde Celtic en probeerde het de fouten aan Amsterdamse zijde af te straffen.