Live Ajax – Vitesse: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – Vitesse staat voor de 37ste keer op het programma met dertig zeges voor Ajax en zes voor Vitesse. Vorig seizoen eindigde het duel in 2-2. Tadic en Lucca scoorden voor Ajax terwijl Manhoef dat twee keer deed voor Vitesse. Ajax staat momenteel twaalfde met twaalf punten elf wedstrijden. Vitesse is hekkensluiter met 8 uit twaalf.

Higler aangesteld als arbiterDennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. Vanaf de zijlijnen zal hij worden bijgestaan door Vandeursen en Bodde. Vierde official is Ruperti. In Zeist zit de VAR Nagtegaal met zijn assistent De Nas.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/11/24/live-ajax-vitesse-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-4/