Thuisduel tegen Benfica vanaf maandag 28 februari in de verkoop

Bron: ajaxfanzone.nl

De verkoop van de Champions league wedstrijd tegen het Portugese Benfica, die op 15 maart op de agenda staat, start voor seizoenkaarthouders vanaf maandag 28 februari, zo heeft Ajax bekend gemaakt op de officiële website. Vanaf die dag kunnen seizoenkaarthouders drie dagen lang hun stoelreservering ophalen. Op donderdag 3 maart vervalt die reservering en vanaf dan kunnen leden van de Supportersvereniging een kaart kopen. Een dag later, op vrijdag 4 maart, begint de kaartverkoop voor Club Cardhouders voor de return in de achtste finales van het miljoenenbal.

Door de versoepelde maatregelen mag Ajax de ArenA weer volledig vullen. Op zondag 6 maart speelt Ajax zijn eerstvolgende thuiswedstrijd in de Eredivisie. Op donderdag 17 februari begint de verkoop van losse kaarten voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Het volledige verkoopschema is hier te vinden. Voor het thuisduel met Feyenoord (20 maart) begint de losse kaartverkoop in de week van 7 maart.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/02/16/thuisduel-tegen-benfica-vanaf-maandag-28-februari-in-de-verkoop/