‘Ajax staat open voor uitgaande transfers van zeven spelers’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax staat open voor transfers van een zevental spelers, zo weet De Telegraaf te melden in een vooruitblik naar komend seizoen. Directeur voetbalzaken Marc Overmars gaf aan dat er spelers verkocht moeten worden om nieuwe spelers te kunnen kopen. Het gaat volgens de krant om Andre Onana, Noussair Mazraoui, David Neres, Nicolas Tagliafico, Lassina Traoré, Kjell Scherpen en Zakaria Labyad.

Volgens De Telegraaf wil Ajax gezien zijn contactsituatie in ieder geval af van André Onana. De doelman heeft nog een contract van één seizoen en zou alleen willen bijtekenen tot medio 2023. Gezien zijn lopende schorsing tot februari 2022 zou Ajax met die verlenging niets opschieten. Ajax wil dan ook dat de Kameroener bijtekent tot 2024. Op dit moment zouden de onderhandelingen stopgezet zijn. Als Ajax hem nu niet verkoopt dan loopt de doelman volgend seizoen voor niets de ArenA uit.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/05/28/ajax-staat-open-voor-uitgaande-transfers-van-zeven-spelers/