Branie: Verdient de 'nieuwe' Klaassen een plek in de Oranje-basis?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het voetbalweekend zit er weer op en de interlandperiode is aangebroken. Dat betekent dat het weer tijd is om te praten over de voorbije periode van Ajax. In een nieuwe aflevering van de podcast Branie gaan presentator Ronald Ockhuysen (hoofdredacteur Het Parool), Dick Sintentie (Ajax-watcher Het Parool) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar in gesprek over de gang van zaken bij Ajax. Blok twee zit erop, dus tijd voor een terugblik én een blik op wat komen gaat.

Het was een periode waarin Ajax in de Eredivisie ongeslagen bleef en zelfs alles wist te winnen, maar ook het blok waarin er puntenverlies werd geleden in de Champions League. FC Midtjylland werd opzijgezet, maar Liverpool was te sterk en het verschil met Atalanta Bergamo werd niet gemaakt. Toch eindigde het blok uiterst positief, namelijk met een 0-3 overwinning in de altijd lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/135597/branie-verdient-de-nieuwe-klaassen-een-plek-in-de-oranje-basis