Ajax geeft voorsprong weg en speelt gelijk tegen Atalanta (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax had dinsdagavond drie punten mee naar huis kunnen nemen want na een prima eerste helft stond het 0-2 door doelpunten van Tadic (pen) en Traore.. Helaas kwam de thuisploeg terug door doelpunten van Zapata en daarmee werd de eindstand op 2-2 gezet waardoor de Ajacieden genoegen moeten nemen met een punt.

Ajax begon de wedstrijd sterk en het spel golfde heen en weer waarbij Ajax de meeste kansen kreeg. Noussair Mazraoui pegelde van afstand op doel maar de bal daalde niet waardoor deze net over ging. Na een half uur spelen kreeg Ajax een penalty en Dusan Tadic schoot de bal beheerst binnen (0-1). Nu moest Atalanta wel komen en de thuisploeg werd ook gevaarlijker. Alejandro Gómez schoot van afstand maar André Onana klemde de bal. Zapata had ook een kans op de gelijkmaker maar hij schoof de bal naast. Ajax wist nog wel een doelpunt te maken: Lassina Traoré tikte een voorzet van David Neres langs de Italiaanse doelman (0-2).

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/10/27/ajax-geeft-voorsprong-weg-en-speelt-gelijk-tegen-atalanta/