Magallán met Ajax mee op trainingskamp

Bron: www.ajaxshowtime.com

Lisandro Magallán gaat aankomende zaterdag 'gewoon' mee met Ajax op trainingskamp. De Argentijn lijkt geen toekomst meer te hebben bij de Amsterdamse club, maar desondanks is hij onderdeel van het trainingskamp dat Ajax belegt in het Oostenrijkse Bramberg.

Magallán, die vorig seizoen werd verhuurd aan Deportivo Alavés, keerde afgelopen zondag terug op Sportpark de Toekomst. Sindsdien traint hij mee met Jong Ajax. De Argentijnse verdediger heeft inmiddels een gesprek gehad met de Ajax-leiding en daarin is hem duidelijk gemaakt dat zijn kansen op speeltijd in het nieuwe seizoen gering zijn.

De verdediger heeft op beide posities centraal in de achterhoede meerdere spelers voor zich. Op links zijn dat Daley Blind en Lisandro Martínez, terwijl hij rechts de concurrentie aan moet gaan met Perr Schuurs, Jurriën Timber en Edson Álvarez. Een definitief vertrek van Magallán lijkt dan ook de meest reële optie, al speelt er op dit moment nog niets concreet rondom de verdediger.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/133343/magallan-met-ajax-mee-op-trainingskamp