VI: Ajax niet onder indruk van 'spelletjes' kamp-Onana

Bron: www.ajaxshowtime.com

André Onana moet volgens Voetbal International geduld hebben voor het maken van een transfer. Het medium meldt woensdagochtend dat er nog geen enkele club is die zich officieel heeft gemeld bij Ajax en daarnaast zouden de beleidsbepalers in Amsterdam niet zo onder de indruk zijn van het spel dat Albert Botines, de zaakwaarnemer van Onana, speelt.

Vorig seizoen hebben Ajax en Onana met elkaar de afspraak gemaakt dat hij deze zomer de stap naar de absolute Europese top kan maken. Volgens Botines zou FC Barcelona - waar Onana eerste doelman Marc-André Ter Stegen op termijn moet opvolgen - interesse hebben, terwijl ook Borussia Dortmund, Chelsea en Paris Saint-Germain belangstelling tonen. Voetbal International geeft aan dat Ajax Onana het liefst nog een jaar wil houden. Het medium weet echter ook dat Ajax de afspraken erkent en mee zal werken aan een vertrek, mits het juiste bedrag voor Onana op tafel komt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131417/vi-ajax-niet-onder-indruk-van-spelletjes-kamp-onana