Antonucci blinkt uit in Volendam: “Ajax zeer dankbaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Oud-Ajacied Francesco Antonucci werd vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie uitgeroepen tot talent van de derde periode. “Ik ben heel trots met deze prijs en ik wil in de toekomst nog meer prijzen winnen”, reageert hij na het duel tegen Jong Ajax.

Speciaal duel

Antonucci voelde voor het duel al dat het een speciale voor hem zou zijn. “Het was een belangrijke wedstrijd voor mij. Ik kom van de jeugdopleiding van Ajax en daardoor wilde ik het vanavond goed doen. Uiteindelijk ben ik heel blij met de drie punten”, vertelt de 20-jarige middenvelder. FC Volendam wist met maar liefst 4-0 van de Amsterdammers te winnen en gaat zo over zijn concurrent heen.

Nog altijd kijkt de jonge voetballer, die zowel een Belgisch als Italiaans paspoort heeft, met een goed gevoel terug op zijn periode in Amsterdam. “Ik heb bij Ajax simpelweg een hele mooie tijd gehad, dus het was heel speciaal om weer tegen de club in actie te komen. Hoe ik op Ajax terugkijk? Het was een hele goede periode. Ik heb daar mijn beste tijd in de jeugd gehad en veel geleerd. Ik ben Ajax zeer dankbaar wat ze me hebben geleerd.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/antonucci-blinkt-uit-in-volendam-ajax-zeer-dankbaar/