Van de Beek: “Kwaliteit is niet goed genoeg”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek was na het duel tegen FC Utrecht aangeslagen. De Amsterdammers zijn in een week tijd zowel in de KNVB Beker als in de Europa League uitgeschakeld. In de competitie lijkt het nog een hels karwei te worden om kampioen te worden.

Tegendoelpunten

“We weten allemaal dat we niet in de beste fase zitten en zeker niet ons beste voetbal spelen, al zit alles momenteel ook tegen”, vertelt Van de Beek voor de camera’s van Fox Sports. “Uiteindelijk geven we gewoon niet thuis. In de eerste helft deden we het nog wel redelijk, maar de goals geven we dan op een simpele manier weg. Dat was in de voorgaande wedstrijden ook al zo.”

“Wat er bij het eerste doelpunt misgaat? Allereerst geven we een vrije trap weg. Wellicht onnodig, maar het kan gebeuren. Vervolgens moeten we het met z’n allen oplossen. Of het mijn fout was? Ik weet niet precies wie er verantwoordelijk was, maar we doen het natuurlijk met z’n allen. Als het mijn fout is, dan moeten ze mij aankijken. Maar we mogen zeker niet uit een vrije trap een goal weggeven.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-de-beek-kwaliteit-is-niet-goed-genoeg/