Ten Hag: ‘Duidelijk dat het spel beter moet’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won vanmiddag met 3-0 van de rode lantaarndrager, RKC Waalwijk. Bij Ajax keerde Ziyech terug in de basisopstelling en maakte ook Blind minuten. Door een benutte penalty van Tadic kwam Ajax op 1-0, waarna het eigenlijk niet meer in de problemen is gekomen. De thuisploeg speelde echter ook in een te laag tempo om RKC echt kapot te spelen. Traoré en invaller Huntelaar zorgden uiteindelijk voor een 3-0 eindstand. Ten Hag was niet geheel tevreden, zo sprak hij na afloop met FOX Sports:

‘Het was geen hoogstaande wedstrijd, verre van dat. We winnen wel verdiend, maar het is duidelijk dat het spel beter moet. Een goede veldbezetting was er niet, waardoor we erg slordig voetbalden. Dan zie je dat de tegenstander er ook nog een aantal keer uit kan komen, zonder echt gevaarlijk te worden. Daarnaast hebben we zelf te weinig kansen gecreëerd. We willen het publiek vermaken, maar uiteindelijk is het belangrijkste wel dat je deze wedstrijd wint, drie punten en weer verder.’

‘Er werd niet op 100% gespeeld, dat was duidelijk. We hebben te weinig gebracht en dat weten de spelers ook. Het is eigenlijk heel gevaarlijk, en het mag niet gebeuren.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-duidelijk-dat-het-spel-beter-moet/