Buitenland: Oud-Ajacieden in actie op Nieuwjaarsdag

Bron: www.ajaxshowtime.com

Waar zo'n beetje de hele wereld zal moeten bijkomen van Oud en Nieuw moeten de spelers in de Premier League op Nieuwjaarsdag 'gewoon' aan de bak. Liefst negen wedstrijden staan er op het programma in de Premier League op de eerste dag van het nieuwe decennium. Volg het hier en praat mee!

Woensdag 1 januari

Al vroeg op de dag - 13.30 uur Nederlandse tijd - speelt Anwar El Ghazi met 'zijn' Aston Villa een uitwedstrijd bij Burnley. De punten voor de club uit Birmingham zijn meer dan welkom. Aston Villa staat op dit moment achttiende en die plek betekent aan het einde van de rit degradatie.

Ook voor Tim Krul staat er een belangrijk duel op de agenda. Met Norwich City staat hij op dit moment op plek twintig en zodoende zijn ook voor die ploeg de punten erg belangrijk. Op Nieuwjaarsdag staat een thuisduel met Crystal Palace op het programma. Bij de Londenaren - die negende staan - zou Jaïro Riedewald in de basis kunnen beginnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/128140/buitenland-oud-ajacieden-in-actie-op-nieuwjaarsdag