Swart: ‘Dolberg is weg, Van de Beek blijft nog een jaar en Suarez komt echt terug bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Sjaak Swart heeft iets meer duidelijkheid gegeven omtrent de situatie rondom Kasper Dolberg en Donny van de Beek. In het radioprogramma NH Radio Sportcafé liet Mister Ajax weten dat Dolberg zo goed als zeker weg is bij Ajax en dat Donny van de Beek dit seizoen nog voor Ajax speelt.

‘Ajax wil Van de Beek nog houden dit seizoen want dan is de kans veel groter dat we kampioen worden en dat is heel belangrijk dit seizoen. De landskampioen speelt namelijk volgend seizoen geen voorronde van de Champions League. Dat Donny nog een jaar blijft is al afgesproken met Real Madrid’. Ook over Kasper Dolberg was er nieuws want volgens Swart is hij al weg bij Ajax en vertrekt hij naar Bayer Leverkusen om herenigd te worden met Peter Bosz. Het ging in het programma ook over Luis Suarez. ‘Die komt echt terug bij Ajax. Hij wil dat zelf heel graag alleen weet ik nog niet wanneer’. De 32-jarige Suarez heeft nog een contract voor een jaar bij Barcelona.

Bron: NH Nieuws

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/17/swart-dolberg-is-weg-van-de-beek-blijft-nog-een-jaar-en-suarez-komt-echt-terug-bij-ajax/