Ajax-aankoop stelt teleur: ‘We hadden gehoopt dat hij wat verder zou zijn’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat een transfer in juni vorig jaar op het laatste moment afketste, slaagde Ajax er afgelopen winter eindelijk in om Lisandro Magallán naar Amsterdam te halen. De verdediger weet de verwachtingen echter nog niet waar te maken, erkent ook Marc Overmars in De Telegraaf.

“Daar moet ik eerlijk over zijn: we hadden wel gehoopt dat hij al wat verder zou zijn”, aldus de directeur voetbalzaken van Ajax. “We moeten ook een beetje geduld opbrengen, want hij heeft nog geen tien wedstrijden in het eerste kunnen spelen. Ik ben de eerste om te zeggen: het functioneert of het functioneert niet.”

“Maar we moeten mensen ook een beetje de tijd geven”, voegt Overmars hieraan toe. “Heel veel spelers die eigenlijk al afgeschreven waren door de voetbalexperts en analytici, zijn het later toch heel goed gaan doen. Ik noem Arek Milik, Daley Blind, David Neres, zelfs Zlatan Ibrahimovic. En Magallan is een vechter.”

Door het vertrek van Matthijs de Ligt naar Juventus komt er bij Ajax een plek centraal in de verdediging vrij. Magallán krijgt vermoedelijk concurrentie van de Mexicaan Edson Álvarez om de plek van De Ligt op te vullen.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-aankoop-stelt-teleur/