Lang: “Ziyech helpt mij heel erg veel”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Noa Lang heeft veel aan Hakim Ziyech, zo laat hij weten voor de camera van Voetbal International. “Hakim Ziyech is een voorbeeld en als een grote broer voor mij. Hij helpt mij heel erg met bijna alles wat ik doe. Hij is heel kritisch op mij, houdt mij scherp en houdt mij met beide benen op de grond.”

Doelen

Vorig seizoen mocht de middenvelder al even aan het eerste ruiken. Hij was met een assist in de wedstrijd tegen PEC Zwolle heel belangrijk in de titelstrijd. Lang heeft duidelijke doelen voor ogen. “Ik wil een basisspeler worden van Ajax 1, veel successen behalen, veel kampioenschappen binnen halen en in ieder geval weer heel ver komen in de Champions League. Het liefst winnen natuurlijk. En het Nederlands Elftal halen.”

Kwaliteiten

“Mijn grootste kwaliteiten zijn mijn dribbel en dat ik goed ben in het combinatiespel, denk ik. Ik heb een goed overzicht, kan iemand vrij zetten voor de keeper en heb scorend vermogen”, vervolgt hij. “Mijn verbeterpunten zijn dat ik sneller moet omschakelen en mijn houding. Soms blijf ik te lang hangen in een teleurstelling.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/lang-ziyech-helpt-mij-heel-erg-veel/