‘Real Madrid biedt Ajax ‘opening’ voor Martin Ödegaard’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Martin Ödegaard wordt al enkele maanden in verband gebracht met Ajax als eventuele vervanger van Hakim Ziyech, maar zijn club Real Madrid leek lange tijd de absolute hoofdprijs te verlangen voor de 20-jarige Noor. Volgens De Telegraaf heeft Real de Amsterdamse club nu echter ‘een opening’ geboden die de interesse weer heeft aangewakkerd.

Ödegaard, die dit seizoen wordt verhuurd aan Vitesse, moest eerst niet minder dan 20 miljoen euro kosten. “Dat vind ik te veel geld. Ik vind niet dat ik al zoveel geld moet kosten”, zei hij hier zelf  al over. “Maar mijn zaakwaarnemer praat met de mensen in Madrid en ik hoor later wel wat daaruit voortkomt.”

De middenvelder speelde dinsdagavond met Vitesse in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax (4-2) en was hier betrokken bij vijf van de negen doelpogingen van de Arnhemmers. Ook zouden 96 procent van zijn verstuurde passes op de helft van de tegenstander succesvol zijn, waarmee hij een persoonlijk record in de Eredivisie vestigde, zo blijkt uit statistieken van Opta.

 

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/real-madrid-biedt-opening-martin-odegaard/

Gegevens