‘Ajax wil prestaties Ten Hag belonen met nieuw contract’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wil trainer Erik ten Hag zo snel mogelijk een nieuw en verbeterd contract aanbieden om hem te belonen voor zijn prestaties. Dit zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars tegen De Telegraaf.

“Een dezer dagen zullen we over Erik vergaderen en zetten we alles op een rijtje. Ik mag aannemen dat het er positief uitziet”, aldus Overmars over de trainer, die nu nog een contract heeft tot medio 2020. “Contractverlenging trainer lijkt me goed voor club.”

Overmars pikte Ten Hag eind 2017 op bij FC Utrecht als opvolger van de ontslagen Marcel Keizer. Aanvankelijk kende hij een stroeve start in Amsterdam en sloot hij het seizoen af zonder prijzen. Ondanks de grote druk van de achterban, besloot de Ajax-leiding aan Ten Hag vast te houden. Dit seizoen doet de Twentenaar nog voor alle prijzen mee, ook tot verrassing van Overmars zelf. “Twee jaar geleden speelden we de Europa League-finale. En dan denk je: dit is ons podium. Om de prijzen spelen in de Champions League is niet reëel meer. Dus toch.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-wil-prestaties-ten-hag-belonen/