Ten Hag: 'Plan van vorige week nóg beter uitvoeren'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag weet het waarschijnlijk wel, maar maakte maandag op de persconferentie nog niet bekend wie er dinsdag op de linksbackpositie van Ajax staat. Tegen Juventus is Nicolas Tagliafico geschorst, de vraag is dus wie hem vervangt. 

'We hebben een aantal opties, zoals Noussair Mazraoui, maar ook Daley Blind en Daley Sinkgraven die daar kunnen spelen. We zullen het zien. Eén man op Cristiano Ronaldo? Dat doen we nooit', aldus Ten Hag, die verwacht dat Massimiliano Allegri, het tactisch brein achter Juventus, zich aan zal passen in vergelijking tot de wedstrijd van afgelopen week. 

'Allegri bereidt zich altijd goed voor. Zij gaan waarschijnlijk iets anders doen, aangezien wij vorige week de grip en controle hadden. Het lag bij ons aan een gebrek aan effectiviteit in de eindfase. We hebben spaarzame dingen toegelaten, maar moeten voorbereid zijn. Ik houd er rekening mee dat zij wat anders gaan doen, wij moeten het plan van vorige week nóg beter uitvoeren', vervolgt Ten Hag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/121474/ten-hag-plan-van-vorige-week-nog-beter-uitvoeren

Gegevens