Frenkie de Jong en Mazraoui twijfelachtig voor uitduel tegen Heracles

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is nog onzeker of Frenkie de Jong zaterdag in actie kan komen tijdens Heracles Almelo-Ajax. De middenvelder kampt met een lichte blessure. Ook de beschikbaarheid van Noussair Mazraoui is nog onzeker. “Frenkie is een vraagteken. Hij is gisteren afgehaakt op de training”, aldus Erik ten Hag vandaag tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel in Almelo van morgenavond. Volgens ten hag zal hij De Jong bij lichte twijfel niet sparen met het oog op het Champions League-duel van woensdag tegen Real Madrid. “Als hij de training vandaag goed doorkomt en fit is, zal hij spelen.” Mazraoui heeft last van zijn hamstring. Hij miste daardoor al het thuisduel met VVV-Venlo van afgelopen weekend. “Hij heeft gisteren wel weer meegetraind. Als hij vandaag goed doorkomt, is hij beschikbaar”, aldus Ten Hag.

De trainer kan in Almelo in ieder geval niet beschikken over de geblesseerde Lisandro Magallán, die tegen VVV ook al ontbrak wegens een blessure. De nieuwe reservedoelman Bruno Varela kampt eveneens met een kwetsuur is ook afwezig.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/02/08/frenkie-de-jong-en-mazraoui-twijfelachtig-voor-uitduel-tegen-heracles/