LIVE 14.00u | AEK Athene O19 - Ajax O19 (0-6)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen de Onder 19 van Ajax en AEK Athene. In Griekenland spelen de twee jeugdteams in het kader van de Youth League tegen elkaar. Om 14.00 uur wordt er afgetrapt. Volg het duel hier en praat mee!

Verslag eerste helft:Ajax had al vanaf de start weinig moeite met de Grieken. Via verdediger Douglas werden de Amsterdammers twee keer gevaarlijk uit een corner. Deze twee pogingen konden nog verwerkt worden. Enkele minuten later was het wel raak via Ché Nunnely, die door een geweldige pass van Kenneth Taylor en de controle van Victor Jensen kon afdrukken. 

Niet veel later waren Sergino Dest en opnieuw Nunnely gevaarlijk. Helaas voor Ajax werden deze kansen niet verzilverd. Lang hoefden de mannen van John Heitinga echter niet te treuren. Via Nicolas Kühn werd, mede door het overzicht van Sontje Hansen, het net alsnog gevonden. Dit gebeurde binnen het halfuur nog eens na een snelle omschakeling, waarin Nunnely het eindstation was. De buitenspeler werd gelanceerd, sprintte de verdediging eruit, omspeelde vervolgens de keeper en rondde af in een leeg doel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117366/live-1400u-aek-athene-o19-ajax-o19-0-6

Gegevens