Blog: 3 tekenen dat het een legendarische avond is geweest

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Als het resultaat een gesneuvelde bril, een kapot t-shirt en een kwijtgeraakte telefoon is, dan weet je dat het een legendarisch avondje Ajax is geweest. Wat een avond was het weer tegen Dynamo Kiev.

Twee uur voor de wedstrijd was het al een compleet gekkenhuis. Waar een paar jaar geleden een entrada nog letterlijk onder de brug bij de hoofdingang plaats vond, wordt nu het hele plein voor de hoofdingang in beslag genomen door Ajacieden. Zo ver je kon kijken stonden mensen: vanaf de Ziggo Dome tot aan de meubelboulevard, het was een grote zee van Ajacieden.

De sfeer zat er goed in en we warmden heerlijk op voor de wedstrijd. Al duurt het na de entrada dan toch altijd wel weer lang voordat de wedstrijd ook echt begint. Een uur voor de wedstrijd liep de Johan Cruijff Arena al behoorlijk vol en de spanning was te voelen. Eindelijk klonk dan voor het eerst dit seizoen de heerlijke Champions League-hymne in Amsterdam. Toch altijd weer een kippenvelmomentje en het besef: ons Ajax staat (bijna) op het hoogste podium. Want na de 3-1 zege moet de Champions League-hymne toch nog zeker minimaal 3 keer gaan klinken in Amsterdam dit seizoen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blog-3-tekenen-legendarische-avond/