Ajax tegen Dinamo Kiev in voorlopig uitverkochte JC Arena!

Bron: www.ajaxlife.nl

Zien we dit tegen Dinamo Kiev weer? © Sjoerd Tullenaar

Ajax - Dinamo Kiev is voorlopig uitverkocht! De Ajacieden weten zich woensdag 22 augustus tegen de Oekraïners verzekerd van een volle bak. De kaartverkoop ging snel, heel erg snel. Veel Ajaxsupporters steunen de club op de weg die hopelijk leidt richting groepsfase Champions League.

Het is natuurlijk goed nieuws dat de JC Arena is uitverkocht. Voorlopig uitverkocht zeggen we erbij. Onze ervaring leert namelijk dat er bij Europese potjes nog wel eens kaarten beschikbaar komen, omdat de Uefa niet alle kaarten waar ze recht op hebben afnemen. Soms worden cameraposities ook gewijzigd, waardoor er ruimte vrijkomt.

Hoe dan ook, het wordt volle bak. De teller stond donderdag in de ochtend op ruim 35.000 verkochte kaarten. Seizoenkaarthouders waren een dag eerder, woensdag dus, vanaf 10.00 uur aan de beurt.

Seizoenkaarthouders mochten direct vier kaarten per persoon aanschaffen, al wijzen verkoopcijfers van de afgelopen jaren uit dat maar weinig houders het maximaal af te nemen kaartjes ook daadwerkelijk afneemt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24578