Kritische Overmars ziet verbetering onder Ten Hag

Bron: www.ajaxlife.nl

Overmars staat achter zijn hoofdtrainer. © Pro Shots

Op bezoek bij Inside Ajax heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars een aantal interessante dingen gezegd. Bijvoorbeeld over de trainerswissel van begin dit jaar. Zo geeft Overmars aan, sprekend in de wij-vorm, dat Erik ten Hag aangesteld is met oog op de lange termijn en dat er sinds diens aantreden al verbeteringen te zien zijn.

“Dat is een hele vervelend situatie geweest. Maar dat hebben we niet zozeer voor de korte termijn, maar voor de lange termijn gedaan”, blikt Overmars terug op de trainerswissel. Dat Ten Hag niet afgerekend zou worden op het eventueel niet-behalen van het kampioenschap stond voor de directie, volgens de woorden van Overmars, al vast.

Toch blijft de trainerswissel een van curieuze aard. Veel spelers gaven de afgelopen maanden namelijk aan dat zij het ontslag van Marcel Keizer niet aan zagen komen. Dit omdat het in zijn laatste maanden juist beter zou lopen. Overmars reageert: “Die beslissing is genomen omdat we er geen toekomst in zagen. Onder Marcel moest het gewoon beter.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24090

Gegevens