Officieus debuut voor Schuurs en Bakker

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-verdedigers Perr Schuurs en Mitchel Bakker maken vrijdagavond, in de wedstrijd tegen Al-Ahly, hun officieuze debuut voor Ajax. Eerstgenoemde speelde gedurende het recent afgelopen seizoen nog voor Fortuna Sittard, terwijl Bakker al enkele malen tot de selectie van Ajax 1 mocht behoren.

Schuurs neemt centraal achterin zijn positie in naast Matthijs de Ligt. Bakker speelt er kort naast, op de linksbackpositie. Verder is het Jurgen Ekkelenkamp die voor het eerst in de basis van Ajax mag beginnen, al betreft het dus wel een vriendschappelijke ontmoeting.

Ook op de bank neemt een tweetal Ajacieden plaats die hun officieuze debuut kan maken voor de ploeg van Erik ten Hag. Nieuweling Hassane Bandé mag als wissel hopen op zijn eerste minuten, terwijl Teun Bijleveld als speler van Jong Ajax datzelfde zal doen.

Complete opstelling Ajax:Onana; Kristensen, De Ligt, Schuurs, Bakker; Mazraoui, Van de Beek, Ekkelenkamp; Neres, Dolberg, Kluivert.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/112759/officieus-debuut-voor-schuurs-en-bakker