Ajax-leiding krijgt ervan langs: ‘bestuurlijke ellende’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Steeds meer mensen richten hun boosheid over de tegenvallende resultaten van Ajax op de bestuurders van de club. Ook volgens oud-penningmeester van Ajax, Arie van Os, ligt de schuld vooral bij Edwin van der Sar en co.

Het erelid vindt dat het bereiken van de Europa League-finale vorig seizoen de ‘bestuurlijke ellende’ heeft gecamoufleerd. “Als je als leiding niet op één lijn zit, krijg je een probleem”, stelt Van Os in gesprek met De Telegraaf, en somt de ruzies van de afgelopen jaren nog maar eens op: “Wim Jonk kon niet door één deur met Dennis Bergkamp en Bergkamp uiteindelijk niet meer met Marc Overmars, terwijl technisch commissaris Theo van Duivenbode zei: Zoek het maar uit. Ik ga lekker op de tribune zitten.”

Van Os was dan ook niet verrast over de botsing tussen Van der Sar en ‘cultuurbewaker’ Dennis Bergkamp. “De rvc deed voorkomen alsof de bestuurlijke controverse tussen Van der Sar en Bergkamp een donderslag bij heldere hemel was. Interessant geklets, want iedereen binnen de club wist daar al maanden vanaf.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-leiding-krijgt-ervan-langs/