Overmars wil nog een speler contracteren, naam Labyad valt opnieuw

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars heeft inmiddels twintig miljoen uitgegeven aan nieuwe spelers maar is volgens Voetbal International nog niet klaar op de transfermarkt. Overmars zou aan de selectie van Ajax nog graag een speler willen toevoegen en opnieuw is de naam van Zakaria Labyad gevallen binnen de muren van de Johan Cruijff Arena.

Clubeigenaar Frans van Seumeren van FC Utrecht liet vorige week nog weten dat hij verwacht dat Labyad bij FC Utrecht zou blijven maar heeft inmiddels zijn twijfels kenbaar gemaakt. ‘Vooralsnog rekenen wij niet op een vertrek van Labyad maar aan de andere kant weet ik ook dat de band tussen hem en Ten Hag heel sterk is. Er kan deze week nog van alles gebeuren, zo reëel moeten we natuurlijk ook wel zijn’. Eerder probeerde Overmars al de komst van Hassane Bandé te vervroegen, maar daar werkte KV Mechelen niet aan mee en lijkt Overmars nu in te zetten op de komst van Labyad.

Bron: VI

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/01/24/overmars-wil-nog-een-speler-contracteren-naam-labyad-valt-opnieuw/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Selectie, Transfers
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff