[Update] Bergkamp tekent bezwaar aan

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het lijkt erop dat het nog wel even gaat duren voordat er een akkoord bereikt is tussen Ajax en het op non-actief gestelde trio Dennis Bergkamp, hoofdtrainer Marcel Keizer en assistent-trainer Hennie Spijkerman. Dit meldt De Telegraaf maandagochtend.

'Het ontbinden van de contracten met het trio ligt bij de advocaten van de respectievelijke partijen en we hopen dit zo snel mogelijk afgerond te hebben', vertelt algemeen directeur Edwin van der Sar. De krant meldt verder dat de onvoltooide afhandeling van de lopende contracten voor Ajax geen belemmering was om met de nieuwe trainers Erik ten Hag en Alfred Schreuder in zee te gaan.

Keizer, Spijkerman en Bergkamp werden daags na de bekeruitschakeling bij FC Twente (21 december) op non-actief gesteld. Officieel zijn zij dus nog altijd niet ontslagen. Wat betreft de situatie van Bergkamp is het opmerkelijk dat de individueel trainer een maand eerder overeenstemming met Van der Sar bereikte over de aanpassing van diverse voorwaarden in zijn doorlopende arbeidscontract.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109895/update-bergkamp-tekent-bezwaar-aan