3 Ajacieden in FourFourTwo’s ‘100 Best Teenagers 2017’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

FourFourTwo heeft in samenwerking met Football Manager een ‘Top 100-talentenlijst’ samengesteld. Op die lijst staan ’s werelds beste jonge talenten (onder de 20 jaar).

Het Engelse medium heeft drie Ajacieden opgenomen in de lijst. Maximilian Wöber staat op plek 69. De Oostenrijker kwam afgelopen zomer over van Rapid Wien. Justin Kluivert is terug te vinden op plek 38. De 18-jarige aanvaller maakt sinds januari van dit jaar deel uit van het eerste elftal.

Matthijs de Ligt staat op plek nummer 8! De 18-jarige verdediger debuteerde ruim een jaar geleden in het eerste elftal van Ajax, scoorde bij zijn debuut, maakte zijn debuut voor Oranje – als jongste speler sinds de Tweede Wereldoorlog – en speelde als 17-jarige een Europa League-finale.

Oud-Ajacied Timothy Fosu-Mensah staat ook op de lijst. De aan Crystal Palace verhuurde verdediger staat 13e op de lijst. Verder staan er nog een aantal jonge Nederlandse talenten in de Top 100: Guus Til (AZ, #89), Giovanni Troupée (Utrecht, #86), Calvin Stengs (AZ, #79), Rick van Drongelen (HSV, #49).

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/3-ajacieden-fourfourtwos-top-100-teenagers/