VI: 'Sinkgraven hoopt op rentree in selectie'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Daley Sinkgraven hoopt er zaterdag bij te zijn als Ajax thuis speelt tegen Sparta. De linksback speelde reeds enkele wedstrijden mee bij Jong Ajax en lijkt weer volledig fit.

Sinkgraven kwakkelt al sinds april van 2017 met een knieblessure, waar hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen vanaf leek te zijn. Een terugslag zorgde voor nieuwe weken revalideren, alvorens hij rustig werd gebracht bij de beloften. Omdat Jong Ajax pas op maandag speelt, lijkt een rentree in de selectie tegen Sparta op zaterdag realistisch. 

'Sinkgraven traint al enige tijd weer pijnvrij mee en maakte inmiddels ook al de nodige speelminuten bij Jong Ajax, waardoor hij voor trainer Marcel Keizer weer een optie is', zo meldt VI. Keizer gaf al meerdere keren aan dat hij graag een extra linksback had toegevoegd aan zijn selectie. Met alleen Mitchell Dijks in zijn groep zal de coach blij zijn met de terugkeer van Sinkgraven.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/107803/vi-sinkgraven-hoopt-op-rentree-in-selectie