Jong Ajax haalt uit en is opnieuw koploper

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd in de competitie tegen Helmond Sport met 1-4 gewonnen en is hiermee weer koploper in de Jupiler League. Het elftal van Michael Reiziger kwam op voorsprong door een doelpunt van Eiting maar vlak voor rust scoorde Helmond Sport de gelijkmaker uit een penalty. Na de thee was het Mateo Cassierra die de wedstrijd binnen zes minuten wist te beslissen met twee doelpunten. Ook aankoop Dennis Johnsen deed nog een duit in het zakje waardoor er een 1-4 eindstand op het scorebord stond in Helmond. Op 25 september gaan de talenten de koppositie verdedigen, Telstar komt dan op bezoek op Sportcomplex de Toekomst.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Zeefuik, Doekhi, Bergsma, Dankerlui; Eiting, De Wit, Mazraoui; Nunnely (85. Boultam), Cassierra, Johnsen

Bron: Ajax.nl