Sánchez: “Ik krijg veel vertrouwen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davinson Sánchez lijkt zijn basisplek bij Tottenham Hotspur te hebben veroverd, de Colombiaan heeft net zoals bij Ajax weinig tijd nodig om zich aan te passen. Samen met oud-Ajacieden Toby Alderweireld en Jan Vertonghen vormt hij de verdediging bij Tottenham. Afgelopen Champions League duel tegen het Borussia Dortmund van zijn oude trainer Peter Bosz stond hij dan ook in de basis.

Sánchez oogst veel lof bij de Tottenham aanhang, zo zijn de supporters op social media erg tevreden over de manier waarop hij Aubameyang bestreed, zelf bleef Sánchez er erg nuchter onder: “ik ben heel blij en rustig, dat komt omdat ik veel vertrouwen krijg.” zo citeert Deportes RCN. 

Sánchez kwam binnen bij Tottenham als duurste speler uit de clubhistorie. Tottenham Hotspur betaalde maarliefst 40 miljoen euro voor de pas 21-jarige Colombiaan. “Ik ben me ervan bewust dat ik de duurste speler uit de historie ben, maar zo is voetbal. Als je hard werkt, je hebt vertrouwen en je krijgt speeltijd, dan kun je jouw bijdrage leveren aan het resultaat.”

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/sanchez-krijg-vertrouwen/