Groothuizen: “Ajax is ook nog zoekende”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Indy Groothuizen speelde jaren in de jeugdopleiding van Ajax en maakte afgelopen de zomer de stap naar ADO Den Haag, waar hij nu tweede doelman is. Zondag zit hij voor het eerst op de bank bij zijn nieuwe club, uitgerekend tegen zijn oude club Ajax.

“Dat is wel speciaal. In de Arena zal het nog gekker zijn, maar het is wel geinig om een keer tégen Ajax te spelen. We kunnen het die ploeg heel lastig maken. Ajax is ook nog zoekende. Als je ze bij de strot pakt, kan het een heel lastige middag voor ze worden”, aldus de doelman in het Algemeen Dagblad.

Nu is hij nog tweede keeper, maar als het aan hem ligt duurt dat niet lang meer. Rugnummer 1 heeft hij al, nu nog eerste keeper worden: “Ik ben gehaald als keeper voor de toekomst. Robert Zwinkels deed het goed sinds Fons Groenendijk hier zit als trainer. Voor mij is het zaak om de komende maand te wennen aan alles bij ADO. Daarna moet ik het Zwinkels zo moeilijk mogelijk maken. Ik kom niet voor de gezelligheid. Hoe snel het gaat, hangt van mij af en van de trainers. Ik heb voor twee jaar getekend, dus ik heb nog even.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/groothuizen-ajax-zoekende/