Keizer maakt zich nog geen zorgen over droogte Dolberg

De laatste eredivisietreffer van Dolberg dateert van ongeveer een halfjaar geleden. © Pro Shots

Het is in de eredivisie alweer elf uur geleden dat Kasper Dolberg een doelpunt maakte. Wie kan rekenen, weet dat hij dit seizoen dus nog op nul staat. Hij krijgt hier en daar wel kansjes, maar scoren lukt even niet. Marcel Keizer maakt zich nog geen zorgen.

Dolberg werd tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0) in de tweede helft naar de kant gehaald en hoewel je niet veel van zijn gezicht kunt aflezen, was wel duidelijk dat hij geen blij ei was. De Deen liet zijn hoofd rust op zijn handen.

“Hij creëert kansen en heeft er tegen PEC ook twee gehad. Kasper zit in een fase dat er een bal binnen moet vallen. Hij is zoekende. Maar zolang hij kansen krijgen, gaat er ook weer een bal in,” houdt Keizer tegenover Ajax TV de moed erin.