Ziyech en Fox Sports vliegen elkaar in de haren

Bron: www.ajaxlife.nl

Het bevalt Ziyech niet als hij even de wind van voren krijgt... © Pro Shots

Interviews met Hakim Ziyech, dat is altijd een dingetje. Zeker als je opmerkt dat er iets aan zijn spel kan worden verbeterd. Dan schiet Ziyech meestal in de verdediging. Dat was na Ajax - FC Groningen (3-1) niet anders, voor de camera van Fox Sports.

Het viel de mensen bij Fox op dat Ziyech in de verloren wedstrijd tegen Rosenborg BK (0-1) achter zijn mannetje aan sjokte na balverlies. Hij sprintte niet terug, maar bleef wandelen en zo konden de Noren een aantal keren gevaarlijk worden.

Zoiets ligt natuurlijk niet aan Ziyech alleen, maar als het je opvalt dat hij niet direct de achtervolging inzet, kun je daar best een vraag over stellen. Precies dat is wat Hélène Hendriks deed. De reacties op de vragen waren weer typisch Ziyech.

“Bracht ik te weinig, in welk opzicht? Ik weet niet of jullie de afstanden binnen krijgen die ik loop. Als je die ziet, dan denk je wel een of twee keer na voordat je kritiek hebt. Wanneer je de afstanden ziet, denk ik dat je je woorden terugneemt,” aldus de spelmaker van Ajax.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22336