Veltman: “Dit is niet wat je wil”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax kan door een gelijkspel in het thuisduel met OGC Nice een ticket voor de Champions League op haar buik schrijven. In de Johan Cruijff ArenA werd het 2-2.

Aanvoerder Joël Veltman baalt enorm van het onnodige gelijkspel. “We begonnen natuurlijk ontzettend slecht aan de wedstrijd. De eerste vijftien tot twintig minuten. Daarna denk ik dat we het aardig hebben opgepakt en met name in de tweede helft waren wij beter. Bij een 2-1 voorsprong was er eigenlijk helemaal niets aan de hand”, aldus de rechtsback tegenover ZIGGO.

Volgens Veltman mag de ploeg de schuld niet wijzen aan de gebeurtenissen rondom Abdelhak Nouri, aan wie terecht veel aandacht werd besteed voor en tijdens de wedstrijd. “Natuurlijk speelt het mee, maar daardoor mogen we geen ballen over vijf meter bij de tegenstander inleveren”.

Ajax moet zich nu gaan verzekeren van Europa League, maar moet daarvoor nog wel een voorronde overleven. Veltman waakt voor onderschatting. “Dit is niet wat je wil. Ook vorig jaar ging het nog bijna mis. We gingen vol voor Champions League en dan is dit wel een enorme domper”.

 

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/veltman-is-wil/