Ajax O19 boekt belangrijke zege op PSV

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag een zeer belangrijke zege geboekt op PSV O19 in strijd om de landstitel. Op Sportpark de Toekomst zegevierde het team van Aron Winter met 2-0, waardoor Ajax nu op gelijke hoogte komt met de Eindhovenaren. Wel heeft Ajax een wedstrijd minder gespeeld.

In de eerste helft kregen beide teams behoorlijk wat kansen. Voor Ajax kregen Boultam, Nunnely en Lang kansen. Boultam ontsnapte in de beginfase ook aan rood na een hele harde tackle op zijn tegenstander. Vervolgens duurde het lang voordat er kansen kwamen. Kemper en Lang waren dicht bij een treffer. Valk voor rust tikte Zian Flemming een corner binnen van Nunnely: 1-0.