Hattrick Cerny bij Telstar – Jong Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Vaclav Cerny heeft vrijdagavond een zeer groot aandeel gehad in de 1-3 overwinning van Jong Ajax op bezoek bij Telstar. Cerny scoorde maar liefst drie keer waarna Telstar in de slotminuten uiteindelijk nog wist te scoren. Trainer Marcel Keizer was dan ook in zijn nopjes met de aanvaller.

‘We hadden heel veel balbezit in het begin. We zijn een aantal keren met Savastano en Zeefuik goed doorgekomen aan de zijkant. Een goede goal van Cerny en zo gingen we comfortabel de rust in. Na de 0-2 was het eigenlijk wel gespeeld. Cerny was heel scherp voor de goal en nog dichtbij een vierde. Uiteindelijk hadden we er nog meer uit kunnen halen, want dit was een wedstrijd die je met 0-5 of 0-6 had kúnnen winnen. Maar dat zijn kleine dingetjes, al met al ben ik na een 1-3 uitoverwinning heel tevreden’.

Opstelling Jong Ajax: Norbert Alblas, Deyovaisio Zeefuik, Terry Lartey-Sanniez (63. Noussair Mazraoui), Leon Bergsma, Mauro Savastano, Carel Eiting, Damil Dankerlui (77. Dani de Wit), Thulani Serero, Vaclav Cerny, Ezra Walian, Pelle Clement (71. Markus Bay)

Bron: Ajax.nl

Likes(37)Dislikes(3)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/04/07/hattrick-cerny-bij-telstar-jong-ajax/