LIVE 20.00u | Jong Ajax - RKC (1-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd van vrijdagavond 20.00 uur tussen Jong Ajax en RKC Waalwijk. Beide ploegen nemen het tegen elkaar op op Sportpark De Toekomst in Amsterdam. De wedstrijd wordt niet live uitgezonden, wel zijn de goals te zien via het schakelkanaal op FOX Sports 1. 

Verslag eerste helftDe eerste helft van het affiche Jong Ajax - RKC Waalwijk was er eentje om snel te vergeten. Hoewel de Amsterdammers immens veel balbezit hadden, kwam de ploeg van Marcel Keizer niet tot veel kansen. De uitploeg kreeg wel wat mogelijkheden. Evander Sno, oud-Ajacied, was twee keer dichtbij maar beide pogingen gingen naast het doel van goalie Norbert Alblas. Aan de overkant was Vaclav Cerny, die zijn rentree maakte na een rugblessure, gevaarlijk.

Zijn schoten misten echter precisie. Vlak voor rust was het toch raak. Een prima aanval leverde een frommelende Carel Eiting op in de vijf meter, de bal belandde voor de voeten van De Jong, die net als tegen FC Den Bosch, weer scoorde voor Jong Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102183/live-2000u-jong-ajax-rkc-1-1