“Vertrek is nog niet in me opgekomen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax trad donderdag tegen Cambuur aan met een B-elftal, maar ook daar was geen basisplaats voor Jairo Riedewald: “Ik had eerlijk gezegd wel een beetje verwacht dat ik zou spelen”, vertelt hij aan AT5.

Door het goede spel van Lasse Schöne op 6 en Nick Viergever in het hart van de verdediging, is er voor Riedewald weinig speeltijd: “Het is geen ideale situatie voor een jonge jongen als ik.” Maar hij blijft rustig: “Ik probeer me goed te profileren, ook naar de buitenwereld. Het liefst wil ik natuurlijk vier wedstrijden per maand spelen. Dat is de afgelopen maanden niet gelukt en daar baal ik van.”

Aan een vertrek denkt hij nog niet: “Dat is nog niet in me op gekomen. Ik heb het hier wel naar m’n zin, Ajax is een mooie club. Er zijn nou eenmaal veel jongens die in je schoenen willen staan. Nogmaals, ik baal dat ik niet speel. Maar ik verkeer alsnog in een mooie positie. Ik heb op jonge leeftijd al veel bereikt, dat moet je ook niet vergeten. Daar hou ik me aan vast, mijn tijd komt nog wel.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/riedewald-vertrek-nog-niet-opgekomen/