Wonderschone treffers helpen Ajax A1 langs Breidablik

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A1 heeft zich woensdagavond zonder enige moeite weten te plaatsen voor de volgende ronde in de Youth League. Op sportcomplex De Toekomst werd, mede dankzij waanzinnige treffers van Franco Antonucci en met name Kaj Sierhuis, Breidablik A1 met 4-0 verslagen. De overige treffers kwamen op naam van Dani de Wit en Boy Kemper.

Met een kopbal van Dani de Wit in de beginfase op de paal was de toon direct gezet. Ajax A1 had er zin in en al snel kwamen de jonge Amsterdammers op een 1-0 voorsprong. Een schitterend afstandsschot van Antonucci van een meter of 25 ging loeihard de kruising in.

Het publiek op sportcomplex De Toekomst ging er maar eens goed voor zitten. Immers, de uitwedstrijd werd al met 0-3 gewonnen en in de eerste tien minuten bleek wederom dat Ajax A1 een veel betere ploeg is dan Breidablik A1. Nog geen drie minuten na de openingstreffer stond het publiek opnieuw op de banken. Een voorzet vanaf rechts van Noa Lang werd in de zestien door Sierhuis รก la Marco van Basten met een prachtige omhaal via de onderkant van de lat binnengeschoten.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99845/wonderschone-treffers-helpen-ajax-a1-langs-breidablik