C1 strandt in halve finale Premier League-Event

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax C1 is afgelopen weekend tot de halve finale van het Premier League-Event gekomen. In die halve finale verloren de Amsterdammers na strafschoppen (7-6) van Swansea City.

De Ajax-talenten boekten op het event wel mooie uitslagen. Zo werd Chelsea met 4-0 verslagen, werd er met 3-1 van Newcastle United gewonnen en ook de wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaar Manchester City werd met 1-0 gewonnen. Tegen ‘The Swans’ speelde de C1 met 1-1 gelijk, waarna de strafschoppenserie werd verloren.

Ajax B1

Bijna 1000 voetbalartikelen in de SALE!

Ajax Onder 17, ook wel de B1, won afgelopen zaterdag met minimale cijfers van FC Emmen. Jurgen Ekkelenkamp scoorde het enige doelpunt.

Al na zes minuten lag de bal in het net. Giovanni De La Vega gaf de bal na een mooie actie goed voor, waarna Jurgen Ekkelenkamp de bal achter de doelman wist te werken. De Ajacieden domineerden de hele wedstrijd, maar wisten de score niet verder uit te breiden. De pas 13-jarige (!) Hossein Zamani was nog erg dichtbij een treffer. Het grote talent schoot een bekeken vrije trap op de kruising.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-c1-strandt-halve-finale-premier-league-event/