Jong Ajax verliest door late treffer van Eindhoven

Jong Ajax heeft de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven niet winnend kunnen afsluiten. In een spannende wedstrijd met kansen over en weer kreeg de ploeg van Marcel Keizer in de laatste minuut de 2-1 om de oren. Het betekent voor Jong Ajax de derde nederlaag in een uitwedstrijd op rij.

In de eerste helft werd snel duidelijk dat de verdediging van Jong Ajax niet was opgewassen tegen de snelle counters van FC Eindhoven. Trainer Marcel Keizer moest het doen zonder het verdedigingstrio Eiting, De Ligt en Zeefuik die hun wedstrijd speelden met Ajax A1 in de Youth League. Dat gemis was groter dan gedacht, want Eindhovenaren Caenepeel, Lieder en Alemão sneden door de defensie als een warm mes in een pakje boter.