[Exclusief] PSG mogelijk spelbreker in transfer Bailey

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Leon Bailey, het is een van de voornaamste transfertargets van Marc Overmars. Volgens De Telegraaf sprak Ajax inmiddels met het management van de Jamaicaan en wil Ajax heel ver gaan.

Wat staat een transfer dan nog in de weg? Uit betrouwbare bron kunnen we melden dat het met name om andere clubs gaat die ook interesse hebben in Bailey. Racing Genk schermt met interesse van Paris Saint Germain dat ook hengelt naar het talent van het jaar in de Belgische Jupiler Liga. Er zijn in dit geval twee scenario’s mogelijk. Ofwel wordt de naam van PSG gebruikt om meer geld los te weken bij de Amsterdammers. Een beproefde tactiek die SC Heerenveen met de naam Chelsea al eens uitspeelde om Ajax financieel uit te kleden bij de transfer van Miralem Sulejmani. Anderzijds kan PSG daadwerkelijk interesse hebben. De transfer van Meunier bewees dat de Fransen met een schuin oog de Belgische competitie volgen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/08/20/exclusief-psg-mogelijk-spelbreker-transfer-bailey/