Jansen: “Milik is eigenlijk 8 miljoen waard”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax lijkt een mega transfersom te ontvangen voor de Pool Arek Milik, naar verluidt meer dan 30 miljoen euro. Volgens spelersmakelaar Rob Jansen is deze transfer symbool voor de gekte die er heerst in de voetbalwereld. In het Algemeen Dagblad zegt Jansen dat Milik eigenlijk 8 miljoen waard is.

Jansen zegt verder dat hij een transfer van boven de 100 miljoen ook nog verwacht deze zomer en dat de transfer van Higuain slechts een voorbode is van wat nog zal komen. “Onderin de Premier League krijgen ze nog meer tv-gelden dan wij in Nederland allemaal bij elkaar. Dan krijg je dit. En als je eenmaal honderd miljoen euro betaalt voor een speler, is dertig al snel niet zoveel meer, terwijl het dat natuurlijk wel is!”, aldus Jansen.

“Dertig miljoen euro voor een speler die eigenlijk acht waard is. Ja, dan kun je spreken van een gekte. Maar is het erg? Ik denk het niet”, zo zegt de spelersmakelaar. De transfermarkt sluit pas op 31 augustus, dus we zijn eigenlijk pas net begonnen deze zomer. Maar dit heeft Jansen nog nooit meegemaakt. “Het rijst de pan uit allemaal”, zo zegt de zaakwaarnemer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/jansen-milik-is-eigenlijk-8-miljoen-waard/