Westermann erkent probleem Ajax: ‘Ik moet mijn ervaring overbrengen en dat ga ik zeker doen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Heiko Westermann maakte afgelopen zaterdag zijn debuut voor Ajax in de oefenwedstrijd tegen het Russische Kryala Sovetov. Daarbij ondervond hij direct aan den lijve waarom hij is gehaald door Ajax. De ervaren kracht zag nogal wat misgaan in de verdediging van Ajax en aan hem de taak om dat te verbeteren.

‘Technisch is dit Ajax heel goed maar we moeten slimmer worden. Tegen Sovetov waren wij de betere ploeg maar door jeugdigheid en slordige foutjes staat er wel 1-2 op het scorebord. Jonge spelers, die maken nu eenmaal wel eens een foutje en ik moet mijn ervaring overbrengen en dat ga ik zeker doen. Het maakt mij niet uit op welke positie ik speel en dat heb ik in een goed gesprek met trainer Bosz ook duidelijk gemaakt. Ik ben een centrale verdediger. Maar ik heb bij de Duitse nationale ploeg en Schalke ook vaak op links gespeeld, het maakt me dus niet zo veel uit. We hebben nog twaalf dagen tot de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League’, refereerde hij aan het eerste duel met PAOK Saloniki.

Bron: VI

Likes(101)Dislikes(5)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/17/westermann-erkent-probleem-ajax-ik-moet-mijn-ervaring-overbrengen-en-dat-ga-ik-zeker-doen/