LIVE 12.00 uur | Loting Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

LIVETOPIC - Dit is het livetopic voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. De loting begint om 12.00 uur en is, naast dit livetopic, te volgen via de website van de UEFA. 

De derde voorronde van het kampioenenbal bestaat uit twee routes: een met de kampioenen en een met de niet-kampioenen. Na de tweede plaats van het vorige seizoen hoort Ajax in de route met de niet-kampioenen. Vanwege het redelijk hoge coëfficiënt kent Ajax een geplaatste status, waardoor het enkele topclubs ontloopt. Verder loot men ook welke club het heenduel in eigen huis zal spelen.

Loting derde voorronde:-Geplaatste teams:- AFC Ajax (Nederland)- Shakthar Donetsk (Oekraïne)- Fenerbahce (Turkije)- Sparta Praag (Tsjechië)- RSC Anderlecht (België)Ongeplaatste teams:- Young Boys (Zwitserland)- AS Monaco (Frankrijk)- Steaua Boekarest (Roemenië)- FK Rostov (Rusland)- PAOK Thessaloniki (Griekenland)NB: Een loting tussen Shakthar Donetsk en FK Rostov is niet mogelijk vanwege het conflict tussen Oekraïne en Rusland.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97738/live-1200-uur-loting-champions-league