Sam Hendriks verkast naar Go Ahead

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Sam Hendriks vervolgt zijn carrière bij Go Ahead Eagles, zo meldt Voetbal International. Hendriks speelde 77 wedstrijden voor Jong Ajax en was daarin 23 keer trefzeker. Ondanks deze goede cijfers speelde hij maar één wedstrijd in het eerste van Ajax. De spits had nog een eenjarig contract in Amsterdam en hierdoor moet de club uit Deventer een kleine transfersom overmaken naar Ajax.

“‘Ik vind niet dat ik ben mislukt bij Ajax. Ik heb daar veel geleerd, maar zij zagen mij op korte termijn niet doorbreken in het eerste elftal. Bij Go Ahead hoop ik wel veel vlieguren te maken in de Eredivisie”, vertelt Hendriks over zijn periode bij Ajax.

De aanvaller licht zijn keuze voor Go Ahead Eagles toe: “‘De club Go Ahead met de entourage in het stadion, de fanatieke fans en de soms zelfs intimiderende sfeer heeft mede mijn keuze bepaald. Dat vind ik echt fantastisch. Ik had meerdere opties in de Eredivisie, maar Go Ahead was het meest doortastend. Uit het driejarige contract dat de club mij heeft aangeboden spreekt veel vertrouwen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/sam-hendriks-verkast-naar-gae/