Transfergeruchten: Zlatan Ibrahimovic vertraagt de transfer met Manchester United

Bron: www.nieuwslog.nl

Volgens de Engelse krant The Sun is een deal met Manchester United zo goed als rond. Van de week liet Zlatan Ibrahimovic zelf al weten dat hij deze week nieuws had voor de Manchester United fans. Helaas werd het nieuws niet naar buiten gebracht en daar heeft Zlatan een hele goede reden voor. Hij kan namelijk nog een bonus verwachten van Paris Saint-Germain van bijna € 1,3 miljoen euro.

Het contract van Zlatan Ibrahimovic loopt tot eind juni. Als hij voor die tijd geen nieuw contract heeft krijgt hij van PSG € 1,3 miljoen euro. Dit zou de reden zijn dat Zlatan nog geheimzinnig doet over een definitieve transfer. Als de 34-jarige aanvaller voor eind juni een nieuw contract tekent vervalt het recht op deze bonus.Manchester United is door de agent van Ibrahimovic op de hoogte gesteld van de situatie. United heeft aangegeven dat ze bereid zijn te wachten om Zlatan officieel vast te leggen na eind juni. José Mourinho verwacht dat de aanvaller Manchester op weg kan helpen naar de titel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253379-transfergeruchten-zlatan-ibrahimovic-vertraagt-transfer-manchester-united/