Arno Vermeulen over Van Gaal: “Misschien met Ajax?”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Na Barcelona en Bayern München zijn ze er bij Manchester United ook achtergekomen dat Louis van Gaal geen garantie op succes meer is. Afgelopen zondag pakte de Engelse club nog de FA-Cup, maar was het voetbal over het hele seizoen gezien nog slaapverwekkender dan dat van Ajax onder Frank de Boer. En voor dat resultaat had Van Gaal in twee seizoenen slechts 0,34 miljard euro nodig aan louter miskopen.

Toch ziet Arno Vermeulen in Van Gaal de juiste man voor Ajax. De Amsterdamse club zoekt nog een nieuwe coach na het vertrek van Frank de Boer. “Als Van Gaal nog wat wil”, zegt Vermeulen in het radioprogramma Langs de Lijn En Omstreken van Radio 1. “Misschien met Ajax? Stel je hebt als bestuur de keus tussen Peter Bosz en Louis van Gaal…” De Witte Chinees gaat verder. “Hij is iemand die altijd met jonge spelers wil presteren. Dat is ook het beleid van Ajax. Gaat hij de Champions League winnen met dit materiaal? Nee, dat lijkt me niet. Maar er is wel meer uit te halen. En ach, met een paar aankopen zou het nog kunnen ook”, besluit de Chef Voetbal NOS zijn lofzang op de anti-Cruijffiaan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/05/24/arno-vermeulen-over-van-gaal-misschien-met-ajax/