Oud gerucht steekt de kop op: Ajax aast op Bruma

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax aast op Bruma? Nee! Niet op Jeffrey Bruma, de centrumverdediger van PSV, maar op Armindo Tué Na Bangna aka Bruma. Ajax heeft al langer een oogje op deze speler.

Bruma heeft dit seizoen een basisplaats bij de Primera División-club Real Sociedad en is goed voor 31 wedstrijden en 3 goals. De 21-jarige linksbuiten wordt verhuurd door de Turkse club Galatasaray. Sociedad heeft een aankoopoptie bedongen van 7,5 miljoen euro. Als dit de Spaanse club te gortig is dan zou Ajax weer in beeld komen. Zaakwaarnemer Catió Baldé zegt in gesprek met Record: “Het is in deze periode logisch dat clubs informatie opvragen over de speler. Galatasaray is ook bereid om over aanbiedingen te praten die in hun ogen gelijk staan aan de waarde die Bruma heeft. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Hij heeft een contract bij Galatasaray, maar je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/05/07/oud-gerucht-steekt-de-kop-op-ajax-aast-op-bruma/